Äntligen har jag börjat blogga




Alla säger att detta är det nya sättet att presentera sig på internet, att hemsidor har dött ut och att det är bloggen som gäller idag. Kan det stämma verkligen? Att vi skall börja gå mot den nya utvecklingen och att vi skall använda oss av den nya tekniken som erbjuds är helt inte i linjen med vad politiker och lagmännen vill. FRA, IPRED, PIRATESBAY DOMEN och allt annat säger att vi skall akta oss att användning av den nya tekniken och det fria ordet kan vara farligt.

Att våra barn kommer att bli begränsade då de aldrig kommer att uppleva det fria ordet och handlingen som heter demokrati är det största hotet som jag är mycket rädd för.

Hur som helst så tror jag att det ändå finns krafter och profiler i det fria samhället som kommer att driva frågan till en nivå där även våra politiker och lagmännen kommer inse att alla dessa lagar, paragrafer, förordningar och domar är helt verkningslösa.

Här är länk till Unni`s blogg som kämpar för det fria ordet och det som heter anti-jänkarnas inflytande på Sveriges rättssytemet.

Kommentarer
Postat av: Men lägg ner alltså

HAhahaah Muamer,"anti-jänkarnas inflytande". Där sköt du dig i foten själv. USAs poltik har inget med FRA, IPRED eller Pirate bay domen att göra. Möjligtvis att Hollywood och filmbolagen och skivbolagen har ett ord i det hela, men varför dra ett helt jävla land över kammen för vad vissa bolag inom landet gör?

2009-04-27 @ 09:00:35
Postat av: Mocke

Skall kanske lägga ner detta ändå men slutprodukt av Bush`s jagandet av terorister är FRA, Svensson gick med på att avlyssna sina medborgare. Slutprodukt av det massiva Hollywood producenternas press samt vissa svenska författare (Jan Guillou) är IPRED. Och slutligen ett stort fjaskot för svenska rättsystemet är TPB domen som speglar vem och vilka har intresse i detta. Så visst påverkas vi både direkt och indirekt av detta. //Mocke

2009-04-27 @ 11:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0